Aluminium ramen en deuren

Ons aluminium buitenschrijnwerk geeft uw woning een bijzondere uitstraling, of het een klassieke of moderne woning betreft, dit met steeds de beste thermische isolatiewaarden in combinatie met super isolerende beglazing.

Alle alu-schrijnwerk wordt in ons eigen atelier vervaardigd met de nodige zorg voor detail en kwaliteit, met nadien een verzorgde en correcte plaatsing.

In samenwerking met onze profielleverancier Aliplast bieden we een totaal kleurenpallet aan, dit in een ral of structuurlak, met 15 jaren garantie op de kleurvastheid!

Ramen & Deuren

Volg ons op Facebook

Contact Info

 • Hoogstraat 152 B
  9550 Herzele
 • 053 63 11 03
 • [email protected]
 • BE0478561475
 • BE21 2135 1213 2131

CONTACTEER ONS

 1. Velden met een * zijn verplicht.
 2. Naam*
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 5. BVBA Van Der Bruggen verwerkt uw persoonsgegevens met het oog op klanten- of prospectenbeheer. Indien u dit als prospect niet wil, volstaat een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kan uw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan BVBA Van Der Bruggen-tav Katrien De Smet, Hoogstraat 152b, 9550 Herzele – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de https://www.privacycommission.be. Voor het algemeen beleid, https://www.vanderbruggen.be.
 6. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
 7. *
  Ongeldige invoer