PVC ramen en deuren

Ons PVC schrijnwerk biedt u een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, er is de keuze uit 3 kleuren in de massa of een ruim aanbod in kleurenfolies, met of zonder nervenstructuur en UV-bestendig.

Wij bieden u steeds een lasvrij verstek aan wat een zeer verzorgd uitzicht geeft aan het pvc schrijnwerk, binnenin voorzien van metalen versterkingsprofielen wat een sterk en vormvast geheel biedt.

Hierdoor heeft u met Deceuninck profielen een materiaal met een zeer lange levensduur, sterke isolerende eigenschappen en onderhoudsarm.   

Ramen & Deuren

Volg ons op Facebook

Contact Info

 • Hoogstraat 152 B
  9550 Herzele
 • 053 63 11 03
 • [email protected]
 • BE0478561475
 • BE21 2135 1213 2131

CONTACTEER ONS

 1. Velden met een * zijn verplicht.
 2. Naam*
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 5. BVBA Van Der Bruggen verwerkt uw persoonsgegevens met het oog op klanten- of prospectenbeheer. Indien u dit als prospect niet wil, volstaat een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kan uw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan BVBA Van Der Bruggen-tav Katrien De Smet, Hoogstraat 152b, 9550 Herzele – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de https://www.privacycommission.be. Voor het algemeen beleid, https://www.vanderbruggen.be.
 6. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
 7. *
  Ongeldige invoer