Veranda's en Pergola's

Veranda's en Pergola's

Voor het vervaardigen van uw gedroomde veranda of pergola maken wij gebruik van het uitgebreide profiel aanbod van Aliplast, al meer dan 30 jaar producent van unieke verandaprofiel concepten.

Met deze ruime waaier van profielmogelijkheden kunnen wij u steeds een mooi doordacht en beproefd concept aanbieden, een extra buitenruimte of een super isolerende woonruimte waarin het aangenaam vertoeven is.

Deze ruimte uitbreiden met een ingewerkte ledverlichting, verwarmingselementen of een zonnewering? Wij bieden u steeds in samenspraak de gepaste oplossing aan.

Volg ons op Facebook

Contact Info

 • Hoogstraat 152 B
  9550 Herzele
 • 053 63 11 03
 • [email protected]
 • BE0478561475
 • BE21 2135 1213 2131

CONTACTEER ONS

 1. Velden met een * zijn verplicht.
 2. Naam*
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 5. BVBA Van Der Bruggen verwerkt uw persoonsgegevens met het oog op klanten- of prospectenbeheer. Indien u dit als prospect niet wil, volstaat een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kan uw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan BVBA Van Der Bruggen-tav Katrien De Smet, Hoogstraat 152b, 9550 Herzele – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de https://www.privacycommission.be. Voor het algemeen beleid, https://www.vanderbruggen.be.
 6. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
 7. *
  Ongeldige invoer